Programjaink

1/3

szülőklubok

kötetlen beszélgetések

 

2011 augusztusa óta minden hónap utolsó hétfőjén szülőklubot szervezünk. A találkozók célja, hogy kötetlen beszégetés mellett a mindennapokból kiszakadva kikapacsolódjunk, egy jó beszélgetés mellett feltöltődjünk.

 

tematikus találkozók

 

2012. szeptemberben Kütyü-show címmel rendeztük meg első rendhagyó szülőklubunkat, mely az IT technológiák (tablet, okostelefon) autizmusban történő alkalmazhatóságának témája köré szerveződött. Tematikus szülőklubjainkat évente 2-3 alkalommal szervezzük meg.
​​

Rendezvényeinkre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

1/3

szülőképzések

Fogódzó

Az AOSZ két napos tréningje frissen diagnosztizált gyermekek szülei számára került kidolgozásra. A képzést neves autizmus-szakember és tapasztalt szülő tartja. A tréningen az autizmushoz kapcsolódó legfontosabb tudnivalókkal ismerkednek meg a résztvevők.

Fogódzó Plusz

 

2013-ban egyesületünk által kerül kidolgozásra a Fogózdó tréningre épülő 2+1 napos képzés, melynek célja, hogy mélyebb tudást nyújtson az autizmusban bizonyítottan eredményes módszerek otthoni alkalmazásának bevezetéséhez.

1/4
szabadidős programok

Egyesületünk tagjai számára évente nyaralást szervezünk. A családok számára a nyaralás alatt fakultatív programokat szerveztünk, melynek során lehetőség nyílik kisvasutazásra, állatkert látogatásra, kézműveskedésre, kirándulásra, szalonnasütésre.

rendezvények

 

Évente egyszer rendezünk autizmus témájú rendezvényt Dunaharasztin, melyre az autista gyermeket, fiatalt nevelő családokat, az őket kísérő szakembereket és az autizmus iránt érdeklődőket várjuk.

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now